MTA: asjaolud läbirääkimistel Triobetiga muutusid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Maksu- ja tolliameti kinnitusel muutusid triobet.com kaubamärgi juriidiline esindaja ning asjaolud läbirääkimiste käigus, mistõttu ei kehtinud varasem kokkulepe, mis lubanuks netikasiinol kuni kaughasartmängu litsentsi väljastamiseni tegutseda.

Nordic Gaming Group (NGG) teatas täna, et maksu- ja tolliamet on taganenud oma lubadusest ettevõttele jätta nad välja Eestis blokeeritud netikasiinode nimekirjast, ehkki firma täitis omapoolsed kokkuleppe tingimused.

Maksu- ja tolliameti kontrolliosakonna juhataja Egon Veermäe sõnul taotles Triobet.com operaator, kellel oli hasartmängulitsents olemas, tõepoolest kaughasartmängu korraldamise luba ning et selle loa menetlemine oleks võtnud vähe aega, lubati triobet.com lehel jätkata tegutsemist.

Siis muutusid Veermäe sõnul aga ootamatult läbirääkimiste asjaolud ning Triobeti nimel asus luba taotlema hoopis teine juriidiline isik, kellel ei olnud üldse tegevusluba hasartmängude korraldamiseks.

Veermäe sõnul läheks selle loa väljastamiseks rohkem aega ning miski ei viidanud sellele, et varasem kokkulepe nendel tingimustel kehtiks.

MTA kontrolliosakonna juhataja sõnul oleks Triobetil kuni vajalike litsentside väljastamiseni Eestis tegutsemise lubamine tähendanud seda, et üks firma oleks saanud oma teenust pakkuda maksuvabalt ning see ei oleks olnud teiste ettevõtete suhtes aus.

Veermäe rõhutas, et kõigile Eesti turul tegutsevatele ettevõtetele teatati seadusemuudatustest varem ning selles osas olid kõik võrdses seisus.

Üks kaughasartmängu korraldamise luba väljastati juba Olympic Casinole ning veel üks taotlus on Veermäe sõnul menetlemisel, kuid see puudutab uut tegijat turul, kellel praegu netikasiinosid ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles