Eesti Post laieneb Lätti ja Leetu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Post plaanib laienemist Lätti ja Leetu, kus on suur vajadus taoliste logistikateenuste järele nagu Eestis juba rakendatud ja edukaks osutunud.

«Oleme uurinud sealsete klientide vajadusi ja turgu,» ütles Eesti Posti juhatuse liige Aavo Kärmas. Kas logistika- ja kullerteenust hakatakse osutama ise või koostöös mõne sealse partneriga, pole veel otsustatud.



Kavas on sarnaselt Eestiga hakata Läti ja Leedu kaubanduskeskustesse pakiautomaate paigaldama.

Eesti Posti nõukogu esimees Meelis Atonen lisas, et Lätis ja Leedus on meile edu toonud muudatused postivõrgu ümberkorraldamisel veel tegemata ja sealsed postiettevõtted ootavad meilt abi. Nad soovivad seejuures ühtset lahendust. Kokku on kavas investeerida selleks 150 miljonit krooni.

Sel aastal alustas Eesti Post pakkide kättetoimetamist internetikabamajadele ja äriklientide tarvis loodi e-keskkond. Postimüügi saadetised toimetatakse nüüd saajale koju kätte. Ühtlasi käivitati e-arvete teenus. «Ükski arve enam paberil ei liigu,» kinnitas Kärmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles