BIGBANKi nõukogu laiendas juhatust

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bigbank.
Bigbank. Foto: Priit Simson

BIGBANKi nõukogu otsustas laiendada panga juhatuse viieliikmeliseks ja määras uueks juhatuse liikmeks BIGBANKi grupi finantsjuhi Ruslan Mahhovi.


Ruslan Mahhov (27) töötab BIGBANKi grupi finantsjuhina alates selle aasta veebruarist. Aastatel 2007-2010 töötas ta Alta Capital Partnersi analüüsimeeskonna juhina ja aastatel 2003-2007 erinevatel positsioonidel


Swedbankis ühinemiste ja ülevõtmiste rahastamise valdkonnas. Mahhovil on magistrikraad ärikorralduses Tallinna Tehnikaülikoolist.

BIGBANKi nõukogu esimees Parvel Pruunsild sõnas, et juhatuse liikmete arvu suurendamise vajaduse tingis panga tegevuse laienemine, mis on toonud kaasa uued ülesanded finantsjuhtimise vallas ka juhatuse tasemel. «Leidsime, et grupi tõhusama üldjuhtimise seisukohast on vajalik laiendada BIGBANKi juhatust ka finantsjuhi ametikoha võrra,» lausus ta.

Lisaks Ruslan Mahhovile kuuluvad BIGBANKi juhatusse Kaido Saar, Veiko Kandla, Ingo Põder ja juhatuse esimees Targo Raus.

BIGBANK AS on Eesti kapitalil põhinev spetsialiseerunud pank, millel on filiaalid Soomes, Lätis ja Leedus ning mis pakub piiriülese teenusena oma tooteid ka Austrias ja Saksamaal. 2009. aasta lõpu seisuga andis BIGBANK
tööd kokku 394 inimesele, pangal oli kokku 28 esindust. BIGBANKi võlakirjad on noteeritud Stockholmi börsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles