Delovõje Vedomosti koondas peatoimetaja

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäev.
Äripäev. Foto: Toomas Huik

Äripäeva venekeelne nädalaleht Delovõje Vedomosti koondas peatoimetaja ja veel kaks toimetuse töötajat.


Peatoimetaja Veera Prohorova lahkus ametist 5. märtsil ja 8. märtsil teatati veel kahe töötaja koondamisest, kirjutab venekeelne

Postimees.ee.

Prohorova oli toimetuses töötanud 14 aastat, neist kaks viimast ta juhtis toimetust. «Mul on raske toimunut selgitada,» ütles ta, keeldudes edasistest kommentaaridest.

Veel said koondamisteate korrektor ja üks ajakirjanik. «See toimus puhtalt majanduslikel kaalutlustel ja sooviga moodustada senisest efektiivsem meeskond,» teatas peatoimetaja kohuseid täitev Oksana Kabrits.

Varem nädalalehe kommertsosakonda juhtinud Kabritsa sõnul ühendatakse korrektori ametipost teise ametikohaga ja lehe kvaliteet sellest ei kannata. Viidates eetilistele kaalutlustele ei nimetanud ta teiste koondatute nimesid. Nagu sai aga teatavaks venekeelsele Postimees.ee-le, sai eile koondamisteate ka ajakirjanik Margarita Kornõseva.

«Eks meil toimuvad samad protsessid mis enamikus Eesti firmades ja majanduses. Kahjuks ei mõju need just parimal moel meedia kvaliteedile,» tõdes Kornõševa.

Vastates küsimusele võimalikest muudatustest toimetuse poliitikas, vastas Delovõje Vedomosti uus juht, et mingeid olulisi muutusi plaanis ei ole. «Töötame edasi nii nagu varemgi. Püüan parimat, kogemus on mul olemas» kinnitas ta.

Äripäeva juht Igor Rõtov polnud täna kommentaariks kättesaadav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles