Tallegg pani töötajate pildid tootepakendile

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talleggi broileritootmise juht Eve Samuli, kes on broileritootmise juht olnud kauem kui 18 aastat, kinnitusel tagavad kaasaegsed farmiseadmed ja kogenud linnukasvatajad Talleggi broileriliha kõrge kvaliteedi.
Talleggi broileritootmise juht Eve Samuli, kes on broileritootmise juht olnud kauem kui 18 aastat, kinnitusel tagavad kaasaegsed farmiseadmed ja kogenud linnukasvatajad Talleggi broileriliha kõrge kvaliteedi. Foto: Tallegg

Tallegg pani värske broileriliha pakenditele oma kauaaegsete töötajate pildid ja kaunistas need rahvusmustriga.

«Tallegg ainsa kodumaise linnulihatootjana on lausa kohustatud eestimaisust esile tõstma, et tarbijail oleks lihtsam vahet teha kodumaisel ning importkaubal, » sõnas AS Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm.



Talleggi äridirektor Margus Venelaineni sõnul näitasid uuringud, et värske kanaliha riiuli ees ei tee paljud tarbijad vahet Talleggi eestimaisel toodangul ja importlihal. «Tiheda konkurentsi tingimustes pidasime vajalikuks tõsta selgelt eristuvalt esile oma pakenditel kohalikku päritolu, kvaliteeti ja vastutust,» lisas Venelaine.

Ühtlasi peaks Venelaineni sõnul uus pakend looma toote ning tarbija vahel usaldusliku suhte läbi personaalse lähenemise. «See on meie unikaalne võimalus võrreldes konkurentidega.»

Venelaineni kinnitusel loob Talleggi töötajate pakendile panek klientides kindlasti usaldust. «Oleme veendunud, et tarbijad hääletavad oma ostudega järjest enam eestimaise broilerikasvatuse arengu poolt.»

AS Tallegg on Eesti ainus linnulihatootja, mille eelkäija Tallinna linnuvabrik asutas tegevust 1956. aastal. Tallegg kuulub HKScan kontserni. Ettevõte kasvatas 2009. aastal 8,6 miljonit broilerit, tootis 75 miljonit muna ning müüs 18,2 miljonit kilogrammi linnuliha ja valmistooteid. Ettevõtte käive ulatus 2009. aastal 688 miljoni kroonini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles