Eesti Energia ähvardab suurima kliendi vooluta jätta

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Eesti Energia ähvardab oma suurimat klienti, Horizon Tselluloosi ja Paberi ASi vooluvõrgust väljalülitamise ning pankrotiavaldusega.


Eesti Energia suurim klient Horizon Tselluloosi ja Paberi AS on Eesti Energiale võlgu, kirjutab

aripaev.ee

.

«Eile õhtul jõudsime võla teises osamakses kokkuleppele. Esimene makse on maksegraafiku alusel viivitustega laekunud, teise makse kohta tegime uue kokkuleppe, uus tähtaeg on sellel reedel. Kui siis ära ei maksta, peame voolu välja lülitama,» märkis Eesti Energia pressiesindaja Iveri Marukashvili ning lisas, et on ka teisi võlglasi, kuid kellegi teise seis pole nii kriitiline.

Samuti ei soostunud ta avaldama võla suurust. «Me ei saa võla suurust avalikustada,» märkis ta.

Ettevõtte Kehra tehase tegevjuht Žanna Botvinkina on telefonis selgitusi andes napisõnaline.

«Jah, ma olen kursis võlaga, kuid ei saa seda teemat kommenteerida. Küsige juhatuse liikmetelt või nõukogu liikmete käest. Ma olen tegelikult ju puhkusel ka,» vastas tehase juht.

Puhkuselt naaseb Botvinkina augustis ning hirmu selle ees, et tehas võidakse sulgeda, ta ei tunne. «No tehas ju töötab praegu, ei tunne hirmu. Ma kahjuks ei saa rohkem kommenteerida,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles