Rocca al Mare Suurhall emiteerib kahjumi katmiseks aktsiaid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku Suurhall.
Saku Suurhall. Foto: Toomas Huik

AS Rocca al Mare Suurhall kutsub 23. oktoobril kokku aktsionäride erakorralise üldkoosoleku, et emiteerida kahjumi katmiseks aktsiaid.

Ettevõtte nõukogu teeb ettepaneku suurendada aktsiakapitali 2,3 miljoni euro võrra 2,3 miljoni euroni uute A-aktsiate emiteerimisega. Ettevõte emiteerib kokku 38 355 A-aktsiat nimiväärtuses 60 eurot ülekursiga 195 eurot. Kokku kuulub aktsiate eest tasumisele 9,8 miljonit eurot, millest 2,3 miljonit on nimiväärtus ja 7,5 miljonit ülekurss.

Nõukogu teeb ka ettepaneku vähendada aktsiakapitali ümberarvutamisel eurodesse 150 000 euro võrra 2,3 miljoni euroni. Sellega aktsionäridele väljamakseid ei tehta, ettevõte katab sellega kahjumit. Nõukogu teeb ettepaneku vähendada eelmiste perioodide kahjumi 10 miljoni euro katmiseks aktsiakapitali 2,3 miljoni euro võrra summani 2572,8 eurot.

Koosolekul on kavas ka nõukogu liikme valimine.

BNS kirjutas juunis, et nõukogu on teinud ettepaneku kutsuda hiljemalt 1. septembril kokku erakorraline koosolek.

Suurhall sai mullu 2,9 miljonit eurot kahjumit, aasta varem oli ettevõtte kahjum 492 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles