Ida-Virumaa kalleimad korterid on Narva-Jõesuus

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulutused.
Kuulutused. Foto: DigitalVision/Scanpix

Vaikses suvituslinnas Narva-Jõesuus on Ida-Virumaa kõige kallimad korterid, hinna upitavad üles Peterburist tulnud ostjad.

Kinnisvaraveebi city24.ee andmebaasis maksab Ida-Virumaal praegu kõige kallim korter 4 401 000 krooni, kirjutab Põhjarannik. Teisel kohal on 4 344 000 ja kolmandal 4 281 300 krooni maksev korter. Kõik need korterid asuvad ühes Narva-Jõesuusse ehitatavas hoones.

Neljakorruseline ja kahe trepikojaga maja kerkib mereranda männimetsa suure tee äärde aadressil Koidula tänav 19. Omanikfirma kodulehekülg kinnitab, et ostjaid ootavad veelgi kallimad korterid, mis maksavad 4 974 750, 4 819 980 ja 4 783 130 krooni. Reedel oli 34 korterist müümata või broneerimata kõigest kümme.

Omanikfirma esindaja Irina Popova teatas, et sihtrühmaks on venemaalased. OÜ Termak Real Estate asutaja on Vene naftamagnaat Andrei Katkov, kellele kuulub osa Sillamäe sadama aktsiaid.

«Eestist on ka kliente, kuid enamik on Peterburist. Need on suhteliselt rikkad inimesed,» ütles Popova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles