Montoni olümpiarõivad osutusid väga popiks

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhkusega kannab olümpiarõivaid ka meie presidendipaar.
Uhkusega kannab olümpiarõivaid ka meie presidendipaar. Foto: Raigo Pajula

Montoni olümpiarõivad on osutunud popiks nii Eestis, kus müügile läinud kampsunid ja T-särgid esimese medali järel kõik ära osteti, kui ka välismaal, kust aina kiidusõnu tuleb.

Montoni brändijuht Kaie Kaas ütles, et on nii suures menust hämmingus. Eestis läks vabamüüki 1500 eksemplari, millest viimased rõivad leidsid pärast esimest medalit kiiresti ostjad. Lisaks müüdi 1100 kampsunit ja T-särki Baltika partnerfirmadele.

Kogu Eesti olümpiakoondis esineb Vancouveris Montoni rõivastes. See kingitus läks ettevõttele maksma 300 000 krooni. Lisaks andis Baltika ka rahalist tuge, mille suurust ei soovinud brändijuht öelda, kuid on teada, et see ulatub miljonitesse.

Baltika on saanud kirju sooviga omandada Eesti koondise vormi mitmelt poolt maailmast, isegi Jaapanist, kuid seda ei saa teha, sest tegu on siiski eksklusiivselt koondisele mõeldud rõivastega.

Kaas ütles, et palju tähelepanu pälvinud nägusad rõivad lisavad tuntust nii Montoni kaubamärgile kui kogu väikesele Eestile. «Mis eestlastesse puutub, siis tundub, et just taliolümpiad lähevad eestlastele väga korda,» lausus ta.

Monton toetab eestlaste esinemist taliolümpial juba teist korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles