Armin Karu: täna on ajalooline päev

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armin Karu.
Armin Karu. Foto: Raigo Pajula.

Olympic Entertainment Groupi nõukogu esimees Armin Karu nimetas tänast päeva nii ettevõtte kui Eesti jaoks ajalooliseks, kuna tegevust alustas Eesti esimene legaalne online-kasiino.


Karu lisas, et tänasest hakkavad Eesti riigile laekuma esimesed kaughasartmängu maksukroonid, samuti pidas ta oluliseks, et Eesti on üks esimesi, kes on online-mängunduse Euroopas legaliseerinud.



Karu sõnul võib tekkida küsimus, miks ei tulnud Olympic juba varem oma internetikasiinoga turule. Samas tõdes ta, et seadusekuuleka ning börsil noteeritud ettevõttena ei peetud võimalikuks tegutseda reguleerimata turul.



«Täna tegutseme seitsmel turul, kuid kohe tegutseme teoreetiliselt kogu maailmas,» ütles Karu vahetult enne olympic-online.com'i avamist.



Olympic Entertainment Groupi tegevdirektor Indrek Jürgenson lisas, et online-lahenduse väljatöötamine maksis ettevõttele ca miljon eurot ehk umbes 15 miljonit krooni.




Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles