Suurim turundaja kinnisvarasektoris oli 1Partner Kinnisvara

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1Partner Kinnisvara.
1Partner Kinnisvara. Foto: Peeter Langovits.

Eesti suuremate ajalehtede statistika alusel oli 2009. aastal kinnisvarafirmadest kõige suurem turundaja 1Partner Kinnisvara, millele kuulus ligi 15 protsenti kõigist ilmunud trükireklaamidest sektoris.

Trükiväljaannete statistika kohaselt investeeris 1Partner Kinnisvara 2009. aastal reklaampindadesse järgmisest kinnisvarafirmast 40 protsenti enam.

Eesti suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva 1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul jäid 2009. aastal sektori keskmised reklaamimahud eelnevatele aastatele märgatavalt alla, mis võimaldas aktiivsematel turuosalistel paremini silma paista.
Suhtelisi müügitulemusi arvestades tasus võetud risk Vahteri kinnitusel kindlasti ära. „«Tänu tugevale reklaamile saime meile usaldatud objektid müüdud ning ei koorma nendega erinevaid andmebaase,» ütles Vahter.

Ettevõtte tegevdirektori sõnul on firma 2010. aasta turunduseelarve orienteeruv maht paigas. «Suur osa sõltub muidugi objektidest ja klientidest, kuid meie prognooside kohaselt tõuseb 2010. aastal kinnisvarasektoris nii turundustegevuste osakaal kui ka müük üldiselt,» lisas Vahter.

Eesti suuremate trükiväljaannete statistikale põhinedes oli 2009. aasta kõige suurem turundaja kinnisvarasektoris 1Partner Kinnisvara, millele järgnesid Uus Maa ja Domus Kinnisvara.

1Partner Kinnisvara on Eesti üks juhtivatest kinnisvarafirmadest. Ettevõtte põhiteenused on kinnisvara vahendus, -hindamine, ehitamine ning investeeringute juhtimine.
1Partner Kinnisvara poolt juhitavate varade kogumaht ületas 2008. aasta lõpu seisuga 0,8 miljardit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles