Eesti Post liisib 144 uut autot

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Priit Simson.

Eesti Post korraldab avatud hankemenetlusega riigihanke 144 kaubiku ostmiseks, hange hõlmab ka autode hooldus- ja remonditeenuse osutamist üle Eesti, teatas ettevõte.


Eesti Posti administratiivdivisjoni juhi Kaido Padari sõnul planeeritakse välja vahetada kaubikud, mis on vanemad kui viis aastat.

«Lisaks eelmainitule on vajadus hankida uued kaubikud liisingule tagastatavate kaubikute asemele. Hanke kogumaht on 144 masinat, neist viis gaasiautot. Reaalselt hangime autosid vastavalt vajadusele, esimesed uued autod peaksid laekuma arvestuslikult juunis või juulis,» kommenteeris riigihanget Padar.

Padar tõi veel välja, et uute ja töökindlamate autodega saab paremini garanteerida klientidele kvaliteetsete teenuste osutamist, et saadetis ( olgu selleks siis pakk, kiri või ajaleht)  õigeks ajaks ja tõrgeteta kohale jõuaks.

2009. aastal ostis ettevõte kokku 47 Renault väikekaubikut, 2010. aasta kogused täpsustuvad vastavalt Eesti Posti vajadustele. Raamlepingu eeldatav kogumaht on 144 kaubikut ning need võetakse kasutusrendile.

Täna on Eesti Postis kasutusel 450 sõidukit. Ettevõtte pikaajaline autode uuendamisplaan näeb ette sõiduki keskmise kasutusaja viimise viiele aastale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles