Novatours: jäime kasumisse ja läheb aina paremaks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novatours turismimessil.
Novatours turismimessil. Foto: Peeter Langovits

Novatoursi tegevjuht Andree Uustal kinnitas, et reisikorraldaja jäi mullu kasumisse ning sel aastal paraneb olukord veelgi.

«Lõppenud aasta oli Novatoursi jaoks majanduslikult edukas ning käesolevaks aastaks prognoosib reisikorraldaja 15 protsendist (reisijate - toim.) kasvu, ütles Novatoursi tegevjuht Andree Uustal, kes ei olnud nõus ütlema täpseid mulluseid kasuminumbreid, kuna audit veel käib.

Tegevjuhi sõnutsi on reisijad hakanud taas eelistama kõrgema kategooria hotelle. «Meie ärisektor on üks esimestest, mis hakkab enda peal tundma «majanduskliima muutust». Alles kriisi algstaadiumis panime tähele, kuidas inimesed teevad oma reisivalikuid tagasihoidlikumalt ning eelistavad pisut odavamaid pakette kui varem, jättes reisi ostu päris viimasele minutile. Nüüd on olukord muutumas ning inimestel taastub kindlus homse ees,» lisas Uustal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles