Tere juhatuse esimeheks sai Taavi Toots

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tere piim.
Tere piim. Foto: Priit Simson

Eesti juhtiva toiduainetööstuse Tere juhatuse esimees on alates 1. veebruarist ettevõtte senine juhatuse liige Taavi Toots, Tere teine juhatuse liige ja senine juht Ülo Kivine keskendub kontserni tootmisüksuste arendamisele.

Tere juhatuse esimees Taavi Toots ütles, et antud muudatuse tulemusena jagati ümber vastutusvaldkonnad ning täpsustusid juhatuse liikmete haldusalad, teatas ettevõte.



Ülo Kivine keskendub Tere tootmisüksuste juhtimisele ja arendamisele. „Kuivõrd ettevõte on viimastel aastatel laiendanud oluliselt oma tootmisbaase, on minu eesmärk suurem sünergia ning tootmisprotsesside efektiivsemaks muutmine, et toetada ettevõtte edasist kasvu," sõnas Kivine.



Toots nimetas oma eesmärgina viimastel aastatel kiire kasvu ja arengu läbi teinud Tere kontserni positsiooni tugevdamist ning ettevõtte ekspordipoliitikat.


Ta lisas, et lähiaja põhieesmärgid on Eesti turu kõrval edasine ekspordi kasvatamine ning laienemine välisturgudele.


„Tere ekspordimaht oli 2009. aastal üle 300 miljoni krooni ning käesoleva aasta eesmärgiks on seda kahekordistada," lisas Toots.



Tere on Eesti suurim piimanduskontsern, kokku viie tootmisüksusega, mis asuvad Tallinnas, Paides, Kosel, Viljandis ja Põlvas.


Ettevõte kuulub sajaprotsendiliselt Eesti kapitalile ja annab tööd rohkem kui 570le inimesele. Tere omab Eesti piimatööstustest kõige laiemat sortimenti, tootes oma brändide all kokku 230 erinevat piima- ja juustutoodet, mis kuuluvad kaubamärkide Tere, Hellus, Merevaik, Emma, Mumuu, Kohuke ja Black Mama alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles