Läänemaa suurimat kaubanduskeskust hakkab juhtima Kätlin Sasse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Sasse
Kätlin Sasse Foto: AFP / Scanpix

Märtsis avatava Läänemaa suurima kaubandus- ja vaba aja keskuse Rannarootsi juhiks valiti Haapsalust pärit Kätlin Sasse.

Uus juht alustab tööd 8. veebruaril.


«Kätlini puhul sai otsustavaks tema nooruslik energia, motiveeritus, hea kogemus turunduse valdkonnast ja kindlasti ka Läänemaa eluolu põhjalik tundmine,» kommenteeris juhi valikut Rannarootsi keskuse arendaja, Rannarootsi Ärikeskus OÜ juhatuse liige Marko Kull.



«Ootan põnevuse ja huviga Rannarootsi meeskonnaga liitumist. Usun, et saan rakendada nii oma eelnevat töökogemust kui kohaliku turu tundmist, et Rannarootsi keskuse juhina edukalt hakkama saada,» ütles Kätlin Sasse.


Sasse on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži rahvusvahelise majandus ja ärikorralduse erialal.


Eelnevalt on Sasse töötanud reklaamiagentuuris Must Muna ja reklaampublikatsioonide firmas Publishing House projektijuhina.



26. märtsil avatakse Läänemaa suurim kaubandus ja vaba aja keskus Rannarootsi, mis asub Haapsalu linna piiril Uuemõisas, Tallinna mnt. ääres. Linna piirist on keskus 130 meetri kaugusel.


Rannarootsi keskuses on ligi 8000 ruutmeetrit kaubanduspinda.


Kaubandus- ja teeninduspinnad on suurusega vahemikus 10 kuni 600 ruutmeetrit; erinevaid rentnikke saab keskuses olema üle 40.


Keskuse suurim rentnik on Selver 2300 ruutmeetrise kaubanduspinnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles