Airbaltic lõpetas Bookinghouse'iga koostöö

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bookinghouse.ee.
Bookinghouse.ee. Foto: Postimees

Lätlaste firma Airbaltic võttis pagasitüli tõttu oma lennud ära ühest suuremast

online-

lendude broneerimissüsteemist Bookinghouse.


Otsides Bookinghouse.ee-st lende mõnda Euroopa suurlinna, tuleb küll pakkumisi Estonian Airilt, Finnairilt ning Czech Airlinesilt, kuid mitte Airbalticult.

Broneerimiskeskkonna klienditoe telefonilt öeldi vaid, et Airbaltic ei paku nende süsteemis lende juba nädal aega ning lisati, et lennuinfo eemaldamine on iga firma enda otsustada.

Airbalticu kommunikatsioonijuht Janis Vanags märkis, et lõpetasid portaaliga koostöö, kuna viimane ei olnud nõus oma kliente informeerima lennufirma pagasitasudest.

«Kujutage ette olukorda, et klient tuleb check-in'i ja saab teada, et teda pole korrektselt tasudest informeeritud. See on väga suur pettumus,» märkis Vanags, kes lisas, et õnnelik klient on kompanii prioriteet.

Bookinghouse.ee kuulub Leedu firmale UAB Interneto Partneris, mis haldab veel kuut portaali eri riigis. Firma juhti Audrius Ramanauskast ei õnnestunud kahjuks tabada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles