Baltika investorsuhted said jälle kiita

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marina Pushkar

Euroopa juhtiv investorsuhete ajakiri IR Magazine nimetas Baltika taas juhtiva investorsuhete auhinna «IR Magazine Continental Europe Awards» nominendiks.

Eelmisel aastal kuulutati moekaubandusega tegelev Baltika Euroopa finantsekspertide poolt parimaks Eesti ettevõtteks investorsuhete alal.

IR Magazine poolt välja antav auhind tunnustab Euroopa parimaid ettevõtteid investorsuhete alal juba kümnendat korda. Mainekas auhind baseerub enam kui 500 analüütiku ja fondihalduri hinnangul selle kohta, kuidas Euroopa juhtivad ettevõtted oma aktsionäride ja investoritega suhtlevad.

IR Magazine´i auhinnad antakse välja mitmes eri kategoorias - näiteks parim firma investorsuhete alal, parim investorsuhete spetsialist, lisaks tunnustatakse ettevõtteid riikide lõikes.

Baltika Grupp on kiirelt kasvav rõivakaubandusettevõte, mis tegutseb Kesk- ja Ida-Euroopa turgudel. Grupp opereerib Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo jaekette ning hetkel on ettevõttel 126 kauplust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles