Ralliäss Petter Solberg hakkab jääkaabitsaid müüma

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg
Petter Solberg Foto: Scanpix Norway

Ralliäss Petter Solberg on otsustanud ärimeheks hakata ja plaanib Norra bensiinijaamadesse oma nimega kaubad müügile tuua, muu hulgas hakkavad tanklate riiuleid kaunistama temanimelised kelgud ja jääkaabitsad.

Petter Solbergi esimene tootekollektsioon peaks valmima järgmiseks suveks ja loomulikult kuuluvad muude vidinate kõrval sinna ka puldiga autod, vahendas Norra E24.

Solberg pole sugugi ainuke Norra spordimees, kes on taibanud oma nime äris ära kasutada. Omanimelised tootesarjad on näiteks ka endistel suusaässadel Bjørn Dæhlie`il ja Vegard Ullvangil.

Norra turundusekspertide hinnangul on Solberg teinud igati õige otsuse ja seda eriti selles osas, et omanimelisi tooteid just tanklates turustada. «Petter Solberg meeldib rahvale. Arvan, et tema tooted jõuavad läbi bensiinijaamade paljude kiirust armastavate inimesteni,» sõnas konsultatsioonifirma Brand Consulting ekspert Christian Sinding.

Solbergi fännid ei pea aga muretsema, et äri hakkab segama ralliässa põhitegevust. Igapäevaselt hakkab uut ettevõtmist juhtima tema naine Pernilla Solberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles