Tallinna börs rallib

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna börs rühib taas ülesmäge.
Tallinna börs rühib taas ülesmäge. Foto: Caro/ Scanpix.

Investorid võivad rõõmustada- sellel aastal on Tallinna börsi kodulehe kauplemispilt valdavalt roheline ehk aktsiate hinnad rühivad ülespoole. Selle aasta algusest on aktsiate hinnad kodubörsil kerkinud keskmiselt 18 protsenti.

Tallinki aktsia hind on viimase kolme päevaga kerkinud pea 22 protsenti ehk iga aktsiasse paigutatud 100 kroonile on lisa kasvanud pea 22 krooni.

Täna on aktsia hind börsil tõusnud 4,645 protsenti ja omanikku on 126 tehingus vahetanud enam kui pool miljonit aktsiat.

Üle 9-protsendilise tõusu on täna teinud Tallinna Kaubamaja aktsia hind. Kaubamaja aktsiatega täna sooritatud 80 tehingus on seni omanikku vahetanud 171692 aktsiat ning tehingute kogukäive ulatub ligi 12 miljoni kroonini.

Täna on Tallinna börsil ainsana punases ehk langev aktsia eelmisel aastal omanike vara enim kasvatanud Harju Elektri aktsi. Aktisa hind on praeguseks langenud 5,47 protsenti 37,86 kroonini. 

Börsil toimuvat saad jälgida siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles