Elcoteq Tallinna juht: palkame inimesi juurde

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Elcoteq Tallinna tegevjuht Jan Kotka kinnitas E24'le, et ettevõte kolib lähiajal suuremale pinnale ning kavatseb juurde palgata uusi töötajaid.


Kotka sõnul õnnestus ettevõttel endale leida uus klient, mistõttu tuleb tööd juurde ning ettevõtte praegune pind jääb kitsaks. Seepärast ongi kavas kolida praeguselt, ca 2800 ruutmeetri suuruselt pinnalt uuele, enam kui 4000 ruutmeetrisele pinnale.



Seda, kui palju peab Elcoteq Tallinn uusi inimesi juurde palkama, Kotka veel täpselt ei öelnud, kuid kinnitas, et uusi töökäsi läheb kindlasti vaja.


Uute inimeste palkamisega saab tema hinnangul algust teha esimese kvartali lõpus või teise kvartali alguses.



Tema sõnul pole hetkel vajalike kogemustega inimeste leidmine küll lihtne, kuid siiski tunduvalt kergem kui mõne aasta eest.



Uue kliendi kohta Jan Kotka hetkel siiski enamat öelda ei saa, kui et tegu on professionaalsete sideseadmete tootjaga.



Kokkuvõttes näeb Elcoteq Tallinna juht sel aastal korralikke kasvuvõimalusi ning tema sõnul käib töö selle nimel, et leida juurde teisigi uusi kliente.



Eelmise aasta suvel müüs Elcoteq Tallinnas enamuse oma tootmisest Ericssonile ning koos sellega läks Elcoteqi 1200 töötajat samuti üle Ericssoni palgale.



Peale seda on Kotka sõnul toimunud Elcoteqil Tallinnas restruktureerimine ja tegevuse efektiivsemaks muutmine.



«Näeme kasvu ja vajame selleks uut pinda,» lisas Kotka.



Tallinna abilinnapea Eha Võrk ütles , et pole Elcoteqi plaanide kohta midagi kuulnud.



«Kui see aga tõele vastab, on küll tegu värskendava ja hea uudisega,» ütles Võrk.



Ta lisas, et kui ettevõte peaks laienemiseks abi või nõu vajama, on linn valmis võimaluste piires Elcoteqile vastu tulema.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles