Lugejad: pakendipandisüsteemiga liitumine peab olema kohustuslik

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pandipakendid viiakse vastuvõtupunktidest Eesti Pandipakendi loenduskeskusesse, kus pakendid sorteeritakse ja loendatakse, plasttaara ja purgid pressitakse kokku ning klaaspudelid purustatakse.
Pandipakendid viiakse vastuvõtupunktidest Eesti Pandipakendi loenduskeskusesse, kus pakendid sorteeritakse ja loendatakse, plasttaara ja purgid pressitakse kokku ning klaaspudelid purustatakse. Foto: Peeter Langovits

Valdav osa Postimees.ee gallupis osalenud lugejatest ei poolda ideed muuta joogitaarale pandiraha rakendamine vabatahtlikuks.

Riigikogu liikme Toomas Tõniste ettepanekule on vastu koguni 91,6 protsenti vastanutest, kes kardavad, et siis kasvaks loodusesse visatava prügi hulk.

Muudatust pooldab 8,4 protsenti vastanutest, sest see muudaks kaubad odavamaks.

Kella 22.45 seisuga oli arvamust avaldanud ligi 1700 lugejat.

Toomas Tõniste (IRL) ettepanekul asub parlament arutama seadusemuudatust, millega muutuks joogitaarale pandiraha rakendamine vabatahtlikuks ja mis võib kaasa tuua kogu pandisüsteemi krahhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles