Ärimehed ostavad Rakvere politsei- ja päästeameti maja

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljar Arakas.
Viljar Arakas. Foto: Peeter Langovits

Eften Kinnisvarafond sõlmis lepingu, millega saab endale Rakvere politsei- ja päästeameti maja, mille eest makstakse neile üüri umbes 10 miljonit krooni aastas.


Eften saab politsei- ja päästeameti hoone omanikuks ostes AS-le Oma Ehitaja kuuluva osaühingu Superficarius, millele maja selle valmimisel kuuluma hakkab.

Ettevõtete teatel läheb hoonet arendava ettevõtte kinnisvarafondile üle 2010. aasta neljandas kvartalis. Tehingu maksumus on poolte kokkuleppel konfidentsiaalne.

Kreutzwaldi 5a asuva hoone sajaprotsendiliseks üürnikuks on Riigi Kinnisvara, mis üürib seda omakorda edasi politsei-ja päästeametile. Üür maja eest on 142 krooni ruutmeetrilt, mis umbes 6000 ruutmeetri suuruse hoone pealt teeb 10,2 miljonit krooni aastas. Sõlmitud üürilepingu pikkus on 15 aastat.

Eften Kinnisvarafondi juhatuse esimehe ning fondijuhi Viljar Arakase sõnul on tegemist firma esimese investeeringuga, kus omandatav hoone on alles ehitusfaasis.

Eften Kinnisvarafond AS on Eften Capitali poolt 2008. aastal asutatud ärikinnisvarasse investeeriv ja finantsinspektsioonis registreeritud kinnine fond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles