Eesti ettevõte Bikeep alustab koostööd USA turul

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Innovatiivne rattaparkla. Vasakult OÜ Bikeep meeskonnaliikmed Kustas Kõiv, Mikk Moses, Ott Reinhold ja Meelis Haidak.
Innovatiivne rattaparkla. Vasakult OÜ Bikeep meeskonnaliikmed Kustas Kõiv, Mikk Moses, Ott Reinhold ja Meelis Haidak. Foto: Toomas Huik

Eesti idufirma Bikeep OÜ sõlmis koostööleppe tehnoloogiaarendaja NOW! Innovations’iga. Koos hakatakse USA turul pakkuma terviklahendusi jalgrataste turvaliseks ja mugavaks parkimiseks mobiilmaksete abil. Bikeep’i loodud nutilahendusega rattaparkla teeb USA turul oma toote esmaesitluse koostöös MobileNOW!-ga Chicagos National Parking Association Convention ärimessil, teatab ettevõte.

Eesti tehnoloogiaettevõtte NOW! Innovations tütarettevõte MobileNOW! on tänaseks tõusnud USA turul juhtivaks parkimise ja elektriautode laadimise mobiilmaksete pakkujaks. Koostöös Bikeep lahendusega lisanduvad MobileNOW! võimaluset hulka nüüd ka mobiilsed maksed rataste parkimiseks ja lukustamiseks.

Esimeseks sihtrühmaks otsustati valida suuremad ülikoolilinnakud. Chicagos 7-10. oktoobrini toimuval USA suurimal valdkondlikul ärikonverentsil National Parking Association Convention tutvustavad Bikeep ja MobileNOW! esmakordselt uut ühist lahendust laiemale avalikkusele.
 
Bikeep OÜ äriarendusjuht Mikk Moses ütles, et ettevõtte visiooniks on algusest peale olnud muuta jalgrataste parkimine turvaliseks võimalikult suurele hulgale jalgratturitele kogu maailmas. «Selle visiooni edukaks rakendamiseks tulebki võimalikult varakult liikuda välisturgudele. Ning parimaks välisturuks ongi USA, mille kasuks räägib lisaks suurele turumahule ja tohutule jalgrataste varguste pobleemile ülikoolilinnakutes ka see, et meid on seal ees ootamas väga ambitsioonikas ja kiiresti arenev partner, nagu seda on NOW! Innovations,» selgitas Moses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles