Eesti idufirma Transferwise plaanib laieneda USA turule

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Taavet Hinrikuse ja Risto Käärmanni loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata.
“Taavet Hinrikuse ja Risto Käärmanni loodud idufirma TransferWise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale suurt lõivu maksmata. Foto: Toomas Huik

Rahvusvahelist maksete ja valuutavahetuse teenust pakkuv Transferwise tahab lähiajal laieneda ka USA turule, kirjutab mashable.com.

Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni loodud idufirma Transferwise võimaldab teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid iga kord teenustasu või konverteerimise eest pangale lõivu maksmata.

Käärmann sõitis möödunud nädalal USA-sse, et alustada ettevõtte USA turule tutvustamist.  Probleem on selles, et alustuseks peab firma saama loa eraldi igalt 50 osariigilt, et USA-s oma teenust pakkuda.

2010. aastal asutatud ettevõtte teenuseid saab kasutada praegu suuremas osas Euroopast, aga ka näiteks Uus-Meremaal ja Indias.

Transferwise valiti sel aastal Eesti parimaks e-teenuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles