Nokia tuleb lähiajal välja uute nutitelefonide ja esimese tahvelarvutiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia firmapood New Yorgis
Nokia firmapood New Yorgis Foto: AFP / Scanpix

Nokia peaks Wall Street Journali anonüümsete allikate andmetel tulema lähiajal välja kuue uue seadmega, The Verge´i andmetel on vähemalt kaks neist uued nutitelefonid ning oodata on ka elektroonikaettevõtte esimest tahvelarvutit.

Wall Street Journali andmetel esitletakse uusi tooteid 22. oktoobril Abu Dhabis spetsiaalsel pressiüritusel.

The Verge´i allikad kinnitavad, et oodata on Lumia 929, Lumia 525,  6-tollise phableti Lumia 1520 ja Windows RT platvormi jooksutava tahvelarvuti avalikustamist. Lisaks esitletakse ilmselt ka mõnda Nokia S30 tarkvara kasutavat soodsama hinnaklassi mobiiltelefoni.

Lumia 929 peaks kuulujuttude ja lekkinud info põhjal olema varustatud 5-tollise HD ekraani ja 20 MP kaameraga ning välja vahetama praeguse mudeli Lumia 928. Lumia 525 kohta väga palju infot lekkinud ei ole, kuid ilmselt on tegu Nokia ühe populaarsema nutitelefonimudeli 520 uuendatud variandiga, millel on eri allikate kinnitusel erilist rõhku pandud helikvaliteedi parandamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles