Eesti rikkaimad naised – esikoht Vene modellile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Liksutova on tõusnud Eesti rikkaimaks naiseks.
Tatjana Liksutova on tõusnud Eesti rikkaimaks naiseks. Foto: Peeter Langovits

Täna avaldatud Äripäeva Rikaste TOPi järgi on Eesti rikkaim naine Maksim Liksutovi abikaasa Tatjana Liksutova, kellele mees andis tänavu suvel üle oma Eesti ärid.

Sergei Glinka ja Maksim Liksutov on Transgroup Investi omanikud ning aastaid olnud Äripäeva Rikaste TOPis kõrvuti. Kontserni tegevus toimub peamiselt Venemaal, Eestisse on registreeritud emafirma, kirjutab Äripäev.

2012. aastal sai aga Maksim Liksutovist Moskva abilinnapea, mis on tõenäoliselt ka ajend, miks tema omanduses olnud aktsiad on liikunud 2013. aasta suvel abikaasa Tatjana nimele.

Liksutovi abikaasast on lisaks rahvusvahelisele modellitööle räägitud ka kui Tallinnas Jõe tänaval asuva Itaalia restorani Gianni omanikust.

Äripäev hindab Sergei Glinka ja Tatjana Liksutova varanduseks 103,6 miljonit eurot ja jagavad 12. kohta.

Järgmine naisterahvas on tabelis alles 30. kohal – börsifirma Pro Kapital suuromanik Evelyn Tihemets. 84. kohalt leiab Eesti Mereagentuuri omaniku Galina Ignantenko.

Loe pikemalt Äripäevast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles