If Kindlustus ja Nordea Pank hakkavad kodukindlustuse alal koostööd tegema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea pank.
Nordea pank. Foto: Toomas Huik

If Kindlustus ja Nordea Pank alustasid koostööd, mille peamine eesmärk on pakkuda panga klientidele spetsiaalselt neile välja töötatud kindlustuskaitset Nordea kodukindlustuse nime all, teatas finantsettevõte.

If P&C Insurance on olnud kogu Nordea Grupi peamine kindlustuspartner juba aastast 2012, kuid Eestis müüdi selle koostöö käigus esimene kindlustuspoliis tänavu 3. juulil ning alates septembrikuu teisest poolest pakuvad spetsiaalset Nordea kodukindlustust juba kõik Nordea kontorid.

If Kindlustuse juhatuse liige Artur Praun on kindel, et sellest koostööst võidavad eelkõige kliendid. «Pikk ja põhjalik ettevalmistustöö on tänaseks jõudnud niikaugele, et Nordea Panga klient saab oma kodu kindlustada spetsiaalselt temale välja töötatud Nordea kodukindlustusega, mille loomisel peeti silmas kvaliteeti väärtustava kliendi huve ja vajadusi,» ütles Praun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles