Viimsisse kerkib 2015. aastaks uus kaubanduskeskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selver.
Selver. Foto: Egert Kamenik

Viimsi südamesse, Haabneeme, kerkib 2015. aastaks uus kaubanduskeskus, mille põhiüürnikuks saab Selveri hüpermarket suurusega ligi 4000 ruutmeetrit.

Kahekorruselise kaubanduskeskuse 14 000 ruutmeetrile on planeeritud lisaks Selverile erinevad kaubanduspinnad, toitlustuskohad, spordiklubi ning mitmed teised vaba aja veetmise võimalused.

Kaubanduskeskus rajatakse Randvere teele, Tallinna poolt tulijale enne ringteed vasakut kätt. Tegu on suuruselt kuuenda Selveriga, kus tööd vähemalt 70 inimest.

Keskuse rajab Tallinna Kaubamaja Kinnisvara, mis omandas 2,3-hektarise kinnistu Viimsi vallas Haabneemes. Projekteerimistöödega alustatakse käesoleval aastal ning ehitustöödega 2014. aastal. Keskus valmib praeguse plaani kohaselt 2015. aasta esimeses pooles.

Eesti kapitalil Selveri jaeketti kuulub praegu 40 kauplust erinevates Eesti piirkondades. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles