Võileiva- ja salatideli XPRS Deli läheb pankrotti

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
XPRS Deli pidulik sisseõnnistamine.
XPRS Deli pidulik sisseõnnistamine. Foto: S`NOB

Mänguvaldkonna ärikiirendit korraldava Gamefoundersi kaasasutaja Kadri Ugandi võileiva- ja salatideli XPRS Deli läheb pankrotti.

Ettevõtte ajutine pankrotihaldur Indrek Lepsoo ütles Postimehele, et kohtuistung pankrotiavalduse läbivaatamiseks toimub tuleval esmaspäeval.

«Nõuete esitamise tähtaeg on kaks kuud alates pankroti välja kuulutamisest. Võlgnik on käesoleval hetkel minu hinnangul maksejõuetu ning senine majandustegevus on lõpetatud,» lisas ta.

Ettevõtte majandusaasta aruande kohaselt moodustas 2012. aasta müügitulu oli 253 945 eurot. Kaupadele, teenustele ja materjalidele kulus 174 616 eurot, 11 inimese tööjõukulu oli 87 234 ja põhivarade kulum 10 794 eurot.

Firma kasum oli mullu 4712 eurot, tunamullu oli ettevõte aga 6813 euroga kahjumis.

XPRS Deli varad moodustasid 66 525 eurot ja kohustused 66 026 eurot. Omakapital moodustas aruande aasta lõpul 499 eurot, aasta varem oli omakapital 4213 euroga negatiivne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles