Jõesaar: legend Tele2 halvast kvaliteedist on murdunud

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jõesaar.
Andres Jõesaar. Foto: Peeter Langovits.

Tele2 Eesti äriklientuuri direktori Andres Jõesaare kinnitusel on erasektoris murdunud linnalegendid mobiilsideoperaatori kvaliteedi osas.


Jõesaare kinnitusel on Tele2-ga liitunud firmade kasv olnud viimasel ajal selgelt suurem konkurentide omast, mis näitab, et pakutavad tooted ja teenused vastavad klientide ootustele.



Samas on ka eraklientide poolel ettevõte viimasel paaril aastal tublisti kliente juurde võitnud.



«Legendid meie halvast kvaliteedist on murenenud,» tõdes Jõesaar.



Tema sõnul on mobiilsideteenuseid kasutavate ettevõtete hulgas juhtpositsioonid hetkel EMT ja Tele2 käes - EMT võrgus on 41 protsenti ja Tele2 võrgus 34 protsenti mobiilsideteenuseid kasutavatest ettevõtetest.



2008. aasta kolmanda kvartaliga võrreldes on Tele2 suurendanud turuosa 14 protsenti võrra ning EMTst on lahkunud 12 protsenti ärisegmendi turust.



Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel lisas, et kui erasektor tegeleb aktiivselt oma sidekulude ülevaatamisega, on avalik sektor sellesse suhteliselt leigelt suhtunud.



Tiivel hindas, et kui toimima saaks efektiivne hangete süsteem, õnnestuks ainuüksi sideteenuste pealt riigil aastas kokku hoida ca 15 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles