Vene ettevõte ostis Piletilevi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletilevi piletid. Illustratiivne foto.
Piletilevi piletid. Illustratiivne foto. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

St. Peterburgi päritolu ning Venemaal olulist turupositsiooni omav Kassir.ru ostis sel nädalal investeerimisfirma LHV Capital enamusosaluses olnud Baltic Ticket Holdings ASi, mis on Baltimaade suurim piletite eelmüügivõrgu ja tarkvara haldaja ning Piletilevi omanik.

Kassir.ru kuulub PMI meelelahutuskorporatsiooni, mis on maailma juhtiva meelelahutusettevõtte Live Nationi partneriks Venemaal, Ukrainas ja Valgevenes.

Balti riikide piletituru liidri ost on osa Kassir.ru turu laiendamise kavast. Sel aastal laienes ettevõte Ukrainasse ja järgmisena sisenetakse Valgevenesse.

16 aastat Eestis tegutsenud Piletilevi töö, teenuste ja strateegia osas omanikuvahetus ettevõtte kinnitusel muutusi kaasa ei too.

Omanikuvahetus võimaldab Baltic Ticket Holdings ASil suurendada tarkvarainvesteeringuid ning viia Eestis loodud, arendatava ja hallatava piletimüügitarkvara uutele turgudele.

Kassir.ru viimaste aastate kogemused näitavad, et pidevalt kasvab Venemaa klientide huvi Eestis, Lätis ja Leedus toimuvate kultuurisündmuste vastu. Ainuüksi 2013. aastal on Kassir.ru St. Peterburgis müünud üle 3000 pileti Eestis toimuvatele kontsertidele.

PMI Grupp näeb Baltic Ticket Holdings ASi omandamise kaudu head võimalust pakkuda veelgi efektiivsemalt Balti riikides toimuvate kultuuriürituste pileteid ning kultuuri- ja meelelahutusürituste reisipakette.

Baltic Ticket Holdings ASile kuuluvad Piletilevi, Bilesu Serviss Lätis ja Bilietu Pasaulis Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles