Erkki Raasuke asus tööle LHVs

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke.
Erkki Raasuke. Foto: LHV pank

Alates tänasest töötab Erkki Raasuke LHV Groupi juhatuse liikmena ning LHV Panga ja LHV Varahalduse nõukogu esimehena.

«Erkki on kogu Läänemere regiooni panganduses tuntud ja kõrgelt hinnatud juht,» ütles LHV Groupi juhataja Rain Lõhmus. «Oman koostöö kogemust Erkkiga alates 1994. aastast ja mul on siiralt hea meel, et Erkki otsustas panganduses jätkata koos LHV meeskonnaga.»

«Erkki peamiseks ülesandeks on LHV grupi kõrge investeerimisdistsipliini arendamine, grupi ettevalmistamine avalikuks ettevõtteks saamisel ja välisturgudel tegutsemise suunamine,» lisas Lõhmus. «Usun, et Erkki tulek aitab LHV-l tervikuna veelgi kiiremini areneda ja kasvada.»

LHV Groupi juhatus on nüüd kaheliikmeline, kuhu kuuluvad Rain Lõhmus ja Erkki Raasuke.

LHV Groupi nõukogu liikmed on Andres Viisemann, Tiina Mõis, Hannes Tamjärv, Heldur Meerits, Raivo Hein ja Tauno Tats. Lõhmuse sõnul soovib ta järgmisel aastal toimuval aktsionäride üldkoosolekul teha ettepaneku enda valimiseks LHV Groupi nõukogusse. Peale seda saab LHV Groupi juhatajaks Raasuke.

Erkki Raasuke töötas 1994. aastast 2011. aastani Swedbankis. Alates 2009. aasta märtsist oli Raasuke kogu Swedbanki pangandusgrupi finantsjuht, enne seda Swedbanki Balti panganduse juht. Viimati tegutses Raasuke majandus- ja kommunikatsiooniministri nõunikuna. 2012. aastal tegutses ta maanteeameti peadirektori kohusetäitjana, 2012. aasta juunist oli ta Estonian Airi nõukogu esimees. Raasukese viimane tööpäev ministri nõunikuna oli eelmisel reedel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles