Uus aasta toob Eestisse kaheksa uut Audi mudelit

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi Q5.
Audi Q5. Foto: ecoautoninja.com

2010. aastal jõuab Eesti turule kaheksa uut Audi mudelit, millest viis on täiesti uued mudeli- ja kereversioonid, mida Audi mudelirivis varem ei ole olnud.


Audi Eesti teatel jõuab märtsis Eestisse Audi S5 Sportback, aprillis Audi A8, mais Audi R8 Spyder ning juunis Audi RS 5.

Augustis on lisa oodata Audi TT mudeliuuenduse näol, oktoobris tuleb turule Audi A1, novembris Audi A7 ning detsembris Audi A8 Lang W12.

Lisaks nimetatutele esitleb Audi 2010. aasta lõpul oma esimest seeriatootmisesse jõudvat hübriidautot Audi Q5 Hybrid. Müüki jõuab hübriidmaastur 2011. aastal.

Möödunud sügisel Frankfurdi autonäitusel esitletud puhtalt elektri jõul liikuvat sportautot Audi e-tron võib piiratud seerias oodata turule veel aasta hiljem.

Audi AG investeeringute maht perioodil 2009-2012 moodustab kokku 7,3 miljardit Eurot (114 miljardit krooni), millest ettevõte suunab uute mudelite ja tehnoloogiate väljatöötamiseks 5,9 miljardit Eurot (92 miljardit krooni).

Uuel aastal toob Audi turule kokku üheksa uut mudelit ja mudeliuuendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles