Youtube lisab nutirakendustesse videote internetiühenduseta vaatamise võimaluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videoportaal Youtube.
Videoportaal Youtube. Foto: AFP PHOTO/SCANPIX

Maailma populaarseim videokeskkond Youtube teatas täna, et hakkab nutiseadmetes pakkuma videote allalaadimise teenust, mis lubaks portaali sisu lühikese aja jooksul tarbida ka internetiühenduse ajutise katkemise puhul, kirjutab The Verge.

See tähendab, et Youtube´i rakenduse kasutajatel on võimalik laadida videosid oma seadmesse ning neid lühikese aja jooksul ka ilma internetiühenduseta vaadata.

Kui pikk on täpsemalt on Youtube´i määratluse järgi «lühike aeg», saab teada novembris, mil kõnealune uuendus nutirakendustesse lisatakse.

Youtube on traditsiooniliselt olnud videosisu allalaadimiste vastu, kuid viimasel ajal on ettevõtte neid reegleid lõdvendanud. Eelmisel aastal tutvustati Androidi platvormil videote eelllaadimise võimalust, ehk teenus hakkas juba kasutajat ennetades laadima videoid, mille sisu rakenduse hinnangul kasutajat huvitada võiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles