President Ilves: innovatsioon pole kinni rahas

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves.
President Toomas Hendrik Ilves. Foto: Margus Ansu.

President Toomas Hendrik Ilves tõstis tänasel innovatsiooniaasta finaalkonverentsil esile inimeste ja ettevõtete panust lõppevasse innovatsiooniaastasse ning rõhutas, et innovatsioon ei sõltu pelgalt rahast.


Presidendi sõnul on 2009. aastal saanud Eestis innovatsioonist kuulda ja näha rohkem kui kunagi vähem. Tuhat liitunud ettevõtet innovatsiooniportaalis IN.ee, ligi 5000 avaldatud artiklit ning kokku ligi miljon IN.ee portaali külastust näitab presidendi sõnul inimeste soovi olla uuendusmeelne.



12 kuud väldanud innovatsiooni kampaania oli Ilvese sõnul siiski vaid algus ja esimene samm, sest innovatsioon ei kao kuhugi ning selle poole peaks püüdlema pidevalt.



«Innovatsioon pole kinni rahas ja selle puudumises,» rõhutas president, lisades, et innovatsiooni aluseks on nutikad inimesed ja nutikad ideed.



Ka peaksid uuendusmeelsed inimesed presidendi sõnul otsima vastust mitte sellele, kuidas asjad praegu on, vaid sellele, kuidas asjad võiksid olla.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles