Meelis Mandel: ajakirjanduse suursaavutus on pensioniraha päästmine

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli hinnangul on lõppev aasta ajakirjanduses olnud väga hea ning suurimaks saavutuseks võib pidada kümnete miljonite eurode päästmist Eesti pensionikogujatele.

«Finantspoole pealt väga selgelt ajakirjanduse mõjul hüvitasid Rootsi suurpangad tulevastele pensionäridele, teise samba kogujatele rahad, mida nad muidu poleks teinud,» rääkis Meelis Mandel ETV saates «Terevisioon», vahendab ERR Uudised.

Lisaks nimetas Mandel mitmete korruptsioonijuhtumite avalikustamist omavalitsustes. «Ma olen alati öelnud, et Eesti ajakirjandus on väga heal tasemel, täiesti võrreldav Skandinaavia tasemega,» lisas ta.

Tänavuse pressisõbra kandidaate on Mandeli arvates palju: sotsiaalminister Hanno Pevkur, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, majandusminister Juhan Parts, ettevõtjatest Jüri Käo ja Meelis Milder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles