Teder loobus Audist

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audi S5 Sportback
Audi S5 Sportback Foto: Audi

Ettevõtja Hillar Teder loobus Audide müügist ja andis autode maaletoomisõiguse Šveitsi investeerimisfirmale Mericor AG kuuluvale Al Mare Auto OÜ-le.


Tederi sõnul on asjade selline kulg seotud tema sooviga suunata kogu tähelepanu kaubanduskinnisvarale arenevatel turgudel ja loobuda kaubandusest endast. «Eesti on väike turg, kus ettevõtjal tekib kiusatus headel aegadel tegeleda erinevate valdkondadega. Rasketel aegadel tuleb aga ettevõtjal keskenduda valdkonnale, kus asub tema põhikompetents ja milles ta on kõige tugevam, et tegeleda sellega süvitsi ja erinevatel turgudel. Kokkuvõttes on see valikute küsimus ja täna on otstarbekas keskenduda põhiärile ning ülejäänust loobuda,» sõnas Teder.

Uue strateegilise investori otsinguprotsess vältas ligikaudu aasta. Eelnevalt reorganiseeriti seni kolme osaühinguna tegutsenud Tallinna, Pärnu ja Kuressaare teenindus- ja müügikeskused üheks ettevõtteks - Reval Auto Esindused OÜ.

Tänavu 11 kuuga on Audi Eesti ettevõtted müünud 225 uut sõidukit, mida on mullu sama perioodiga võrreldes 66 protsenti vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles