AirBalticu juht teenis oktoobris üle miljoni

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilehommikuse esimese reisiga tulid Tallinna ka Saara Manila sihtasutusest Turu 2011 ning Mika Helva Turu linnavalitsusest. Neid võtsid vastu Air Balticu president Bertolt Flick (paremal) ja asepresident Janis Vanags.
Eilehommikuse esimese reisiga tulid Tallinna ka Saara Manila sihtasutusest Turu 2011 ning Mika Helva Turu linnavalitsusest. Neid võtsid vastu Air Balticu president Bertolt Flick (paremal) ja asepresident Janis Vanags. Foto: Liis Treimann

AirBalticu juht Bernolt Flick teenis ainuüksi oktoobris tulumaksueelset tulu 49 000 latti ehk 1,078 miljonit krooni.


Lennufirma juhina on Flicki palk küll 22 000 latti ehk 484 000 krooni kuus, kuid oktoobris oli mehe palk kaks korda suurem. Flicki netopalk oli oktoobris 34 000 latti ehk 748 000 krooni, kirjutab Leta.

Arvutuste kohaselt teenib Flick sel aastal airBalticust 287 000 latti ehk 6,3 miljonit krooni.

Riigi tulude amet nõuab, et Flick ning teised lennufirma juhid esitakse neile oma tuludeklaratsioonid, kuna regionaalkohus otsustas, et Flick on sisuliselt riigiametnik. Kui mees nõuet ei täida, võib teda ähvardada vanglakaristus.

Firmajuht ise on vastupidisel arvamusel ning ütles, et airbalticu palgad on konfidentsiaalsed ega kuulu avalikustamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles