Laanet ja Seppik kohtusid Ossipenkoga

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet (sinise vestiga) ja Ain Seppik (paremal) jooksid Viitnal kokku Nikolai Ossipenkoga.
Kalle Laanet (sinise vestiga) ja Ain Seppik (paremal) jooksid Viitnal kokku Nikolai Ossipenkoga. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Kalle Laanet ja Ain Seppik trehvasid eile Ida-Virumaad külastades ka sealse piirkonna ühe mõjukama ettevõtja Nikolai Ossipenkoga, kelle nimi käis eelmisel nädalal läbi ka Kohtla-Järve linnapea pistisekahtluse loost.


Kalle Laanet märkis, et külastas eile koos Ain Seppikuga Ida-Virumaad ning tutvus piirkonna eluoluga. Kuna päevakava kujunes kiireks, otsustati tagasiteel Tallinna peatuda kehakinnitamiseks ühes Viitna söögikohas.


Seal kohtutigi riigikogu liikme sõnul täiesti juhuslikult Ossipenkoga.



«Nad rääkisid seal ühe mehega juttu. Astusin ligi ja ütlesin tere,» iseloomustas Laanet kohtumist.



«See on hea, kui inimesed sind ikka tähele panevad,» muigas Laanet, viidates sellele, et tema ning Seppiku põgus kohtumine Ossipenkoga jäi silma.



Eelmisel nädalal käis Nikolai Ossipenko nimi läbi Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjovi pistisekahtluse loost. Muuhulgas uurib kaitsepolitsei hankeid, mis seotud Ossipenko ettevõttega, kirjutas ajaleht Põhjarannik.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles