Audi uuendas lipulaeva

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alfa Romeo
Alfa Romeo Foto: Pm

Järgmisel kevadel müügile jõudev luksuslik Audi A8 on oma klassis suurim, aga ilmselt ka kõige uuenduslikum ja sportlikum maanteeristleja.

 Alumiiniumkere, uue kaheksakäigulise automaatkäigukasti, puutetundliku ekraaniga pardaarvuti ja ohtrate tehniliste uudislahendustega A8 pakub senisest paremaid sõiduomadusi ja kõige väiksemat kütusekulu luksusautode klassis – kolmeliitrise turbodiiselmootori keskmine kütusekulu on 6,6 liitrit saja kilomeetri kohta.



Alfa Romeo näitas Giuliettat

Alfa Romeo avaldas esimesed fotod uuest väikesest luukpärast Giulietta, mis hakkab rinda pistma näiteks Ford Focuse ja Volkswagen Golfiga. Mudelist MiTo veidi suurem Giulietta jõuab avalikkuse ette märtsis Genfi autonäitusel. Suure tõenäosusega valmistab Alfa Romeo ka Giulietta sportliku versiooni, mille nimeks saab Giulietta Quadrifoglio Verde – eesti keeles Julia Roheline Ristikuleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles