Regionaalhaigla loobus kahest juhist

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalhaigla.
Regionaalhaigla. Foto: sotsiaalministeerium

Eilsel Põhja-Eesti Regionaalhaigla nõukogu istungil otsustati kutsuda haigla juhatusest tagasi alates 7. detsembrist juhatuse liikmed Eve Karmo ning Meelis Roosimägi.


Regionaalhaigla juhatus jätkab kolmeliikmelisena - juhatuse esimees Tõnis Allik, juhatuse liige-haigla ülemarst Sergei Nazarenko ning juhatuse liige Sven Kruup.

Haigla juhatuse esimees Tõnis Allik rõhutas, et Eve Karmo ja Meelis Roosimägi on tõestanud end heade juhtidena, kes on käivitanud ning viinud ellu mitugi haiglale olulist ja vajalikku projekti. «Tänastes kokkuhoiutingimustes on uute projektide käivitumine paraku mõneks ajaks peatatud või edasi lükatud ning sellest johtuvalt vähenenud vajadus ka personali, sh juhtide osas. Tänaseks oleme teinud valiku jätkata väiksema juhatusega, kui seda vajasime kiirete arengute ajal,» märkis Allik.

Eve Karmo ja Meelis Roosimäe vastutusvaldkonnad jagatakse kolme juhatuse liikme vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles