Zellu kirbuturg pakub töötutele tasuta müügikohti

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zellu kirbuturg.
Zellu kirbuturg. Foto: Toomas Huik

Septembris uksed avanud Zellu kirbuturul Tallinnas saavad töötud terve detsembrikuu tasuta müügilette kasutada, et jõulud veidi rõõmsamad oleks, teatas turu omanik Alexander Peremees.


Peremehe sõnul kulub raskel ajal töötule igasugune abi ära ja enne jõule veel eriti. Võimalus kodus kasutuna seisvaid asju teistele pakkuda annaks töötule tema sõnul nii väikese lisaraha kui hea võimaluse jälle teiste inimeste sekka sulanduda.

«Pikalt kodus istunud inimene muutub tihti eraklikuks, kirbukal saab aga teistega mõnusas vormis suhelda,» rääkis Peremees ja lisas: «Kui tal seejuures õnnestub veel ka mõni ese maha müüa, saab ta lisaks head enesekindlust juurde, mis tuleb kasuks uue töökoha leidmisel.»

Töötu peaks oma staatuse kinnituseks esitama töötu tõendi, laua broneerimisel sobib ka töötukassa konsultandi kalender, mis igale töötule nõustamisel antakse. Tulekust saab teada anda kas e-maili teel või telefonitsi, info leidub aadressil www.zellu.ee.

Kirbuturg on avatud Tartu mnt 80C Zelluloosi keskuses laupäeviti ja pühapäeviti kl 10-15, laudu on 60, lisaks stanged riiete riputamiseks. Kohapeal töötab väike kohvik kodus tehtud saiakeste ja tee-kohviga, olemas on kätepesu võimalus ja tualettruum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles