Noop: kanguse vähendamine tähendab väiksemaid tulusid

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Noop
Tarmo Noop Foto: Sille Annuk

A. Le Coqi juht Tarmo Noop tunnistas, et kangete õllede alkholisisalduse vähendamine kolme protsendipunkti võrra ei vähenda kulusid, küll aga tulusid.



Noop selgitas, et kulude vähenemine tuleb sellest, et teatud brändide tootmine tuleb lõpetada. Pakkumisega, et alati saab ju uued luua, Noop nõustus, kuid märkis, et kuna õlletootjate eneseregulatsioonikoodeksis on kirjas, et kangetele õlledele reklaami teha ei saa, pole uutele brändidele tarbijate leidmine eriti lihtne.

«See on üks asi, teine asi puudutab õllekultuuri. Õllemeistrid ütlevad, et õlle maitse on parim viie kraadi juures (5-protsendise alkoholisisaldusega õllel). Üle selle hakkab alkholimaitse juba õllemaitsest üle olema. Seega liigume natuke parema õllekultuuri suunas,» sõnas Noop ning tunnistas muheledes, et ega ükski õlletootja kangete õllede üle eriti uhke ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles