McDonald`s kutsub heategevusega friikartuleid ostma

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Friikartulid.
Friikartulid. Foto: AFP / Scanpix

McDonald`s korraldab sel pühapäeval lastele suunatud heategevusürituse McHappy Day, mille ajal müüdud friikartulite eest saadud raha läheb lastekodu toetuseks.  

McHappy Day päeval annetavad kõik McDonald’si restoranid Eestis iga müüdud friikartuli portsjoni pealt kogu summa Haiba Lastekodule, teatas McDonald`s.

Lisaks korraldavad McDonald’si restoranid lastele erinevaid üritusi, kuhu on kutsutud ka mitmeid külalisi - muusikuid, sportlasi, lastekoore ja kloune. Restoranides kohapeal tehakse näomaalinguid, ekskursioone ja käivad joonistusvõistlused.

Pühapäev on ka viimane «Abistava käe» kampaania päev, mille käigus saavad McDonald’si restoranide külastajad osta spetsiaalseid käekujulisi kaarte. Sellest kogunenud summadega  toetatakse samuti Haiba lastekodu.

«Abistava käe» kampaania ning McHappy Day heategevuspäev leiavad aset ka Lätis ja Leedus. Baltimaades korraldab McDonald’s McHappy Day heategevuskampaaniat alates 2002. aastast.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles