Kristjan Lepik: Arco aktsionäri jaoks midagi ei muutu

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Lepik.
Kristjan Lepik. Foto: Peeter Langovits.

TI EfTEN varahalduse juhi Kristjan Lepiku sõnul ei muuda Arco Vara aktsiakapitali vähendamise samm aktsionäride jaoks suurt midagi, sest  osalused säilivad endisel kujul.


Samas on Lepiku sõnul raske kommenteerida, milline on täpselt sellise käigu sisu ning milline on selle asja taga ettevõtte tegelik soov.



«Aktsionäri jaoks raha hulk ei muutu - muutub vorm. Võib-olla on see vajalik mõneks tehinguks, mida me veel ei tea. Tuleb lihtsalt oodata ja jälgida uudisvoogu,» lisas ta.



Ka ütles Lepik, et tema isiklikult Arco Vara kavandatava sammuga ettevõtte aktsia hinnale erilist mõju ei näe.



Lepiku sõnul on Arco Vara sammu puhul sisuliselt tegu sarnase olukorraga, kui inimesel on 20 viiekroonist rahatähte, ta läheb poodi ja vahetab need ühe sajakroonise sedeli vastu.



«Inimese jaoks ju sellega midagi sisuliselt ei muutu - raha on ikka samapalju, lihtsalt kupüüre on rohkem. Seega ei muutu aktsionäri jaoks raha hulk vaid muutub vorm.»



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles