Vasar: «Ringvaade» loobus tasuta pinnast

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru keskuse juht Ants Vasar
Viru keskuse juht Ants Vasar Foto: Marina Puškar

Viru Keskus oli nõus pakkuma peaaegu tasuta pinda ETV saatele «Ringvaade», kuid saate tegijad otsustasid oma stuudioga hoopis Solarisse kolida ning üüri maksta.


Keskuse juht Ants Vasar sõnas, et läbirääkimised saate tegijatega käisid 2008. aasta sügisel, kuid nende järel sai keskus negatiivse vastuse põhjendusega, et Viru Keskuses oleks tekkinud probleeme kogu saatetehnika hoidmisega. Vasara sõnul on meediast läbi jooksnud ka info, justkui loobuti Solarise kasuks Viru Keskuse kõrgemate hindade tõttu, kuid see info ei vasta tõele.

«Rendi maksumusest ei ole meil konkreetselt juttu olnud, kuid olin siis ja olen ka nüüd valmis piirduma vaid otseste kulude tasumisega,» kinnitas Vasar. Tema sõnul on selle projekti puhul tegemist hea ja atraktiivse meelelahutusega, mis keskuse külastajatele kindlasti positiivselt mõjub ja elevust tekitab

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles