Bigbank avas Soomes filiaali

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Targo Raus.
Targo Raus. Foto: Peeter Langovits.

Bigbank avas täna esimese Eesti pangana Soomes filiaali, mis hakkab pakkuma Soome turul tähtajalisi hoiuseid.


Seni Lätis ja Leedus filiaale omanud ettevõte tegutses varem Soomes piiriülese teenusepakkujana.



Bigbanki juhatuse esimehe Targo Rausi sõnul ei ole pank Soomes tundmatu, sest on pakkunud hoiustamisvõimalust elektroonilise pangateenusena juba 2008. aasta maikuust ja selle vastu tuntakse jätkuvalt huvi.



«Filiaali avamine oli eeskätt kantud soovist tulla oma klientidele lähemale ja pakkuda personaalse nõustamise ja teenindamise kaudu senisest veelgi paremat teenust,» lisas Raus.



Bigbanki Soome filiaali asub juhtima pikaajalise finantssektoris töötamise kogemusega panga juhatuse liige Veiko Kandla.



Soome esimene pangakontor avab uksed Helsingis asuvas Kamppi ostukeskuses novembris. Järgmisel aastal on plaanis hakata pakkuma ka laenuteenuseid ning laiendada internetipanga teenuste võimalusi Soome klientidele.



Septembri lõpu seisuga oli Bigbankil Baltimaades kokku 27 kontorit, neist 10 Eestis, 7 Lätis ja 10 Leedus. Grupp andis tööd 365 inimesele, kellest 170 töötas Eestis, 129 Lätis ja 66 Leedus.



Bigbank teenis tänavu 9 kuuga 106,2 miljonit krooni puhaskasumit.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles