Palace Hotell on tänasest suletud

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palace Hotellist tuleb heal tasemel äriklassi hotell.
Palace Hotellist tuleb heal tasemel äriklassi hotell. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Tallinnas Vabaduse väljakul asuv Palace Hotell on alates tänasest ametlikult suletud ning oktoobri alguses algavad hotelli renoveerimistööd.

Kuna hetkel on pooleli hotelli ehituse ja sisustuse ostmise hanked, ei soovinud hotelli operaatori Tallinnhotelsi juht Ain Käpp investeeringu maksumust veel avalikustada. «Sellest saab väärikas maja. Investeering on suur,» ütles ta BNS-ile.

Käpi sõnul muutub peale avamist ka hotelli kontseptsioon. «Sellest tuleb hea tasemel äriklassi hotell,» märkis ta. Seetõttu tehakse ka hotelli toad suuremaks ning peale avamist on senise 86 toa asemel 79 tuba.

Hotelli praeguste töötajatega on Käpi sõnul leitud eraldi lahendused: osa töölisi jätkab operaatori teistes hotellides, osa soovis koondamist ning oli ka pikemale puhkusele minejaid. Kokku töötas hotellis üle 40 inimese.

Prognoosi kohaselt avatakse hotell uuesti järgmise aasta suvel, sõnas Käpp. Palace Hotelli omaniku Eften Capitali koostööpartneriteks on projektis arhitektuuribürood R Valk Arhitektuuribüroo ja Vaikla Disain.

Tallinnhotels on Eesti kapitalil põhinev hotellioperaator. Hetkel kuulub Tallinnhotelsi kaubamärgi alla viis hotelli Tallinnas: Savoy Boutique Hotell, Palace Hotell, Hotell Bern, Taanilinna Hotell ja City Hotell Portus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles