Parts allkirjastas Gruusiaga riikidevahelise turismileppe

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Foto: Peeter Langovits

Täna hommikul allkirjastasid majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ning Gruusia majanduse ja jätkusuutliku arengu minister Giorgi Kvirikašvili Eesti-Gruusia vahelise turismialase koostööleppe.

Leppe eesmärgiks on aidata kaasa ametkondade turismialase info vahetamisele ning toetades Eesti ja Gruusia turismiettevõtjate vaheliste kontaktide loomist ning ühistegevust.

Samuti aitab kokkulepe kaasa kahe riigi vahelisele turismi ja sellega seotud majandusharude elavnemisele, teatas ministeerium.

Kokkuleppe alusel hakkab koostöö toimuma peamiselt ekspertide vahetamise, turistide teenindamise alaste ühistegevuste soodustamise ja turistide teenindamiseks vajaliku personali koolitamise abistamise läbi.

8. – 9. septembril viibib Eestis ametlikul visiidil Gruusia peaminister Bidzina Ivanishvili, keda saadavad visiidil välisminister Maia Panjikidze, majanduse ja jätkusuutliku arengu minister Giorgi Kvirikašvili ja Euroopa ja euroatlandi integratsiooni riigiminister Aleksi Petriašvili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles