Galerii: Lenovo õrritas eurooplasi uute nutitelefonidega

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiina elektroonikahiiglane Lenovo on Berliinis toimuval IFA tehnoloogiamessil lisaks oma süle-, laua, ja tahvelarvutitele väljas ka nutitelefonidega, mida Euroopas paraku osta ei saa.

Hiljuti Hewlett Packardilt maailma suurima PC-tootja tiitli võtnud Lenovol on suured plaanid ka nutitelefonide äris - eelmises kvartalis tõusti uuringufirma Gartner andmetel 10,7 miljoni müüdud nutitelefoniga Samsungi, Apple´i ja LG järel koguni maailma neljandaks tootjaks.

Paraku tehakse 95 protsenti Lenovo telefonide müügist just kodusel turul, kus tootja hoiab Samsungi järel teist positsiooni.

Millal võiks Hiina elektroonikahiiglase telefone ka Euroopas laiemalt müügil näha ning mis seda hetkel takistab, ei osanud Lenovo esindaja messil mulle kahjuks väga täpselt selgitada.

Uusimaks esitletud telefoniks on Lenovo Vibe X, millel on neljatuumaline 1,5 GHz taktsagedusega protsessor, viietolline 1920x1200 lahutusvõimega ekraan, 13 MP ja 5 MP kaamerad, seade kaalub vaid 121 grammi ning platvormiks on Android 4.2.

Galeriist võib veel näha sama Androidi versiooni kasutavaid Lenovo S920 (neljatuumaline 1,2 GHz protsessor, 5,3-tolline HD ekraan, 8MP ja 2MP kaamerad), Lenovo P780 (1,2 GHz protsessor, 5-tolline HD ekraan, 8MP ja 0,3 MP kaamera, aku peab ühe laadimisega vastu 43 tundi kõnet) ja Lenovo ja 6,9 mm õhukest Lenovo K900 (Inteli 2,0 GHz kahetuumaline protsessor, 5,5-tolline HD ekraan, 13MP ja 2 MP kaamerad).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles